Monday, July 4, 2011

LEVEL 9....ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ DIAMOND LIFE.

Πάντοτε πίστευα πως η διασκέδαση στα ξενοδοχεία είναι παρεξηγημένη στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που έγινε μόδα στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη άρχισε να αποδίδει και στην Ελλάδα. Πρώτα στην Αθήνα και μετά στη Θεσσαλονίκη. To club LEVEL 9 λοιπόν επαναλειτουργεί με διαφορετική φιλοσοφία και κατεύθυνση στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ μπροστά από την παραλία με θέα το Θερμαικό.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι τώρα έχουν περάσει πολλοί μουσικοί παραγωγοί και DJ'S αφήνοντας εξαίρετες εντυπώσεις.
Η καταξιωμένη διακοσμήτρια Ζανετ Μεγαλονιδη και η συνεργασία της με επώνυμους οίκους υφασμάτων και επίπλων, οι τεχνοτροπίες και οι καλλιτεχνικές ιδιοκατασκευες δίνουν ένα διαφορετικό τόνο. Στο εστιατόριο, το επιβλητικό νέο kitchen bar στα Ισπανικά πρότυπα αναμένεται να προσελκύσει τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας. Η επιμέλεια του χώρου του εστιατορίου απο τον καταξιωμένο Πάνο Σταμούλη .

Έτσι λοιπόν οι καλυτεροι Djs του κόσμου και οι πλέον πετυχημένοι Έλληνες μουσικοι παραγωγοί θα περάσουν απο τα decks του level 9 και θα χαρίσουν μερικά απο τα πιό premium events της πόλης. "everyone will be here this season".

Δύο ονόματα μεταξύ των επιχειρηματιών και των μουσικών παραγωγών που βρίσκονται μέσα στην ιστορία αυτή και εγγυώνται την καλή της πορεία είναι ο Κώστας Ταραλάς και ο Θάνος Αθανασιάδης.

0 comments:

Post a Comment